sr ׀ ru ׀ eng traži

 

 

PROFIL KOMPANIJE

PROIZVODI

MATERIJALI

PROIZVODNJA

NOVOSTI I VIDEO

KATALOG

KONTAKT

O Vadelu
Novosti i video
Partneri
 
 
 
 
 
 
Zidne/podne obloge Zidni reljefi Mozaici Zidne/podne obloge
Stepeništa Lavaboi
Kamini Skulpture
Portali Stepeništa
Art Wall Kamini
Portali
  Kuhinjske ploče
Reljefi

         

  Osnovni cilj nastanka MARMOCER ploča je uspostavljanje ravnoteže između kvaliteta samog materijala i zahteva trzišta. Ekološki odgovorna tehnologija omogućila je stvaranje proizvoda, koji tokom celog procesa proizvodnje od kamenoloma, prerade i pripreme do prevoza i finalnog instaliranja, poštuje principe održivosti. MARMOCER je prvi laminatni proizvod koji u svom sastavu sadrži mermer i keramiku, i kao takav predstavlja internacionalnog pionira i lidera na tržištu u opremanju enterijera.

www.marmocer.com

 

  Priča o LITHOS Dizajnu još je nova, jer je počela 2007, pa ipak ispunjena je voljnošću, jasnim idejama i autentičnim preduzetničkim duhom koji diktira pregoran rad pun entuzijazma. Ovih dana LITHOS Dizajn je priznat kao jedna od najinovativnijih novih kompanija na trćištu dizajna kamena - i može da se osloni na svoj mladi kadar, dobro pripremljen i orijentisan ka potrošačima, podstaknut postignutim uspesima i univerzalnim uvažavanjem svojih proizvoda. I nastavljamo da gledamo unapred, sve dalje i dalje...

www.lithosdesign.it

 

  Od svojih početaka kao lokalni biznis fokusiran na oživljavanje jedne od najstarijih umetničkih formi čovečanstva, kompanija PHOENICIAN ARTS stoji na čelu industrije umetnosti mozaika. Okarakterisana snažnim preduzetničkim duhom, sposobnošću da se prilagode evoluirajućem tržištu i spremnošću izražavanja savremenih koncepata i dizajna, PHOENICIAN ARTS se ponosi stvaranjem ručno izrađenih mozaika od prirodnih mermera i poludragog kamenja - zasnovanim na istim tehnikama koje su primenjivali Stari Grci, Rimljani i Vizantinci. Na taj način, boja pločica ostaje netaknuta tokom vremena, bez obzira na vremenske uslove i trajaće generacijama.

www.phoenicianarts.com